DESCOBRIR EL CEL AMB EL TELESCOPI.

Amb l'ocular del telescopi Celestron de 200 mm. d'obertura d'objectiu, instal·lat a l'exterior,   podem realitzar observacions avançades que no ens deixaran mai indiferents:
La  Lluna i els seus espectaculars cràters. Els impresionants anells de Saturn. Les bandes de núvols equatorials de Jupiter amb els seus satèl·lits galileans.  Les nebuloses planetàries com la de l'Anell.  El bressol estelar d'Orió i altres objectes de cel profund.
Encara que les fotografies dels grans telescopis siguin molt espectaculars, l'emoció de mirar en directe a l'espai, sempre és molt gratificant.

 

DESCOBRIR EL CEL AMB PRISMÀTICS O ULL NU.

Al mateix temps  amb els prìsmàtics o a ull nu i amb l'ajuda del punter làser anirem aprenent la localització d'aquests objectes i les constel·lacions que els contenen d’una manera clara i entenedora.
 Alguns cúmuls estelars, que a ull nu es veuen una mica borrosos o difuminats,  amb els prismàtics, esdevenen autèntiques joies celestes.
COM A ACTIVITAT COMPLEMENTÀRIA O BÉ, PREPARANT UN ITINERARI ADEQUAT A UN PÚBLIC FAMILIAR: us podem acompanyar en les vostres excursions nocturnes, per ensenyar-vos a localitzar la Polar i saber-nos orientar de nit, reconèixer les constel·lacions, els planetes, i si teniu prismàtics gaudirem dels cúmuls, nebuloses i galàxies com mai heu vist.
 

OBSERVACIÓ DIÜRNA AMB EL TELESCOPI

Amb el filtre solar adequat observarem el Sol amb totes les garanties de protecció ocular. També podem utilitzar filtres de vidre o de làmina d'ulleres d'eclipsi.
Si el Sol està en unes condicions d'activitat determinades, es poden veure taques solars. Es tracta de zones de la superfície solar negres, perquè el gas està a uns 5000º C. de temperatura, quan la resta de la superficie solar està a uns 6000º C.
No es pot oblidar mai que no s'ha de mirar directament el Sol amb el ulls i menys amb qualsevol aparell d'observació ( prismàtics o telescopi), si no és a través d'uns bons filtres. 
NECESSITATS TÈCNIQUES:
Espai obert d'uns 25 m2, sense llums que ens puguin enlluernar.

 

No dubteu en contactar amb nosaltres per demanar qualsevol informació i fer-vos un pressupost a mida.